Διακρίσεις και Επιτυχίες

θέση

Για το 2022...

Σύμφωνα με την βαθμολογία του 2022, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέχει την 7η θέση στη Γενική Κατάταξη ανάμεσα σε 87 σωματεία και, ειδικότερα, την 1η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα σε 79 στο αγώνισμα της Ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ). Για το 2023 και με βάση τα τελευταία στατιστικά, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέχει την 1η θέση στο αγώνισμα της Ορεινής Ποδηλασίας και την 3η θέση στη Γενική κατάταξη!

θέση

Για το 2021...

Σύμφωνα με την βαθμολογία του 2021, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέχει την 9η θέση στη Γενική Κατάταξη ανάμεσα σε 79 σωματεία και, ειδικότερα, την 2η θέση Πανελλαδικά στο αγώνα της Ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ). Για το 2022 και με βάση τα τελευταία στατιστικά, ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. κατέχει την 1η θέση στη Γενική Κατάταξη!

 

Μερικές από τις διακρίσεις αθλητών του συλλόγου


01

Σταμάτης Εγγλέζος

Παίδες

Για το 2021, υπήρξε τρείς φορές Πρωταθλητής σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα της χώρας στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) στην κατηγορία Παίδες.


02

Ευάγγελος Σταματόπουλος

Junior Men

2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCE, 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC και την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCΟ.


03

Ιριμία Νικόλας - Πάρης

Junior Men

3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα Enduro (END), την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCE και την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC.

Μίνι Μεγάλα Αγόρια

Σπυριδώνης Ευάγγελος

Πρωταθλητής στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track) για το 2023.

Μίνι Μικρά Αγόρια

Περτέσης Μιχαλόπουλος Φίλιππος

Το 2023 κατέκτησε την 1η θέση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track). Μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας των Μίνι Μικρών Αγοριών.

Μίνι Μικρά Αγόρια

Μακρυγιάννης Φίλιππος

Το 2023 κατέκτησε την 1η θέση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ποδηλασίας Δρόμου τόσο στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης όσο και σε αυτό του Criterium. Ο αθλητής επίσης μέχρι στθγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των Μίνι Μικρών Αγοριών στην Ορεινή Ποδηλασία.

Μάστερ Α

Αργυριάδης Γιώργος

Το 2023 κατέκτησε την 1η θέση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ποδηλασίας Δρόμου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης στην κατηγορία των Μαστερ.

Παμπαίδες

Ανδρέας Σταματόπουλος

Πρωταθλητής στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track) και βγήκε 1ος συνολικά για το 2021, στην κατηγορία Παμπαίδες.

Μίνι Μικρά

Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης

Κατέκτησε την 1η θέση στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής Ορεινής Ποδηλασίας στο αγώνισμα XCC (Cross Country Short Track) και βγήκε 6ος συνολικά στην κατηγορία Μίνι Μικρά. Επίσης, κατέκτησε το Τοπικό Πρωτάθλημα και για το 2022, για 2η συνεχόμενη χρονιά.