Πληροφορίες

Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.ΦΑ.ΓΕ)

 

Ο Στόχος μας


Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. θέλει να δημιουργήσει ένα φυτώριο νέων ταλέντων μέσω της μεθοδικής δουλειάς σε όλο το φάσμα που αφορά το κομμάτι της ποδηλασίας και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ακαδημία πρότυπο που θα πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα και θα διαδίδει το φίλαθλο πνεύμα.

Οι δραστηριότητες του συλλόγου περιλαμβάνουν πέρα από τις προπονήσεις mountain bike, συμμετοχή σε αγώνες και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την ποδηλασία και την αθλητική αγωγή.

 • 2004Δημιουργία ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.

  Ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) δημιουργήθηκε το 2004 από μία ομάδα ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού, με το διακριτικό τίτλο «B & N Cycling Team»
 • 2012Bike Odyssey

  Διεξαγωγή του πρώτου αγώνα Bike Odyssey ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τους μεγαλύτερους και δυσκολότερους αγώνες στον κόσμο
 • 2016Ένταξη στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας

  Από το 2016 o ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. ανήκει στη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) και τo 2021 αναγνωρίστηκε και, επισήμως κ από τη Γενική Γραμματεί Αθλητισμού.
 • 2020To 1o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

  Για πρώτη φορά, αθλητής που ανήκει στο σύλλογο κερδίζει πανελλήνιο πρωτάθλημα
 • 2022ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΜΤΒ

  Ο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ομάδα στην ορεινή ποδηλασία για το 2022
Christos Makrygiannis Coach mtb

Οι Προπονητές


Ο Χρήστος Μακρυγιάννης ασχολείται με την ποδηλασία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο πάνω από 25 χρόνια. Με την εκμάθηση της ποδηλασίας σε παιδιά μικρών ηλικιών ασχολείται τα τελευταία 13 χρόνια. Επίσης, διαθέτει πολύ μεγάλη πείρα στη διοργάνωση και την εκτέλεση ποδηλατικών και αθλητικών αγώνων/εκδηλώσεων καθώς και στον σχεδιασμό χωμάτινων πιστών για ποδηλασία. Τα τελευταία χρόνια είναι και επίσημος κριτής της Ε.Ο.Π.

Christos Makrygiannis Coach mtb

Ο Θοδωρής Πετρίδης είναι αθλητής της ορεινής ποδηλασίας, με συμμετοχές σε πολλούς αγώνες σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και με την εθνική ομάδα. Είναι επίσημος προπονητής ποδηλασίας με μεγάλη πείρα στο προπονητικό κομμάτι και από τις αρχές του 2023 ανήκει στο προπονητική ομάδα του ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ με τα χρώματα του οποίου και αγωνίζεται.

Γίνε μέλος του ΣΥΦΑΓΕ


Η ορεινή ποδηλασία όχι μόνο βοηθά το παιδί σας να αναπτύξει καλή φυσική κατάσταση, αλλά βοηθάει ώστε να αποκτήσει ανώτερο έλεγχο του σώματος και του ενστίκτου του. Τα παιδιά που περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν και να διατηρήσουν φιλία με τους ανθρώπους που συναντούν.